FA EN AR RU FR

سفرهای زیارتی سیاحتی تورهای ویژه (288)

((باسمه تعالی))

باطلاع بازنشستگان و موظفین محترم میرساند تورهای خاتون گشت باهمکاری سازمان بازنشستگی تسهیلات لازم برای سفرهای  داخل را درنظر گرفته است . که بازنشستگان محترم ویکنفرهمراه (همسر.فرزند.پدر.مادر.نوه.خواهر.برادر.عروس.داماد )با سوبسید وپرداختهای متفاوت  در خصوص سفرها و شهرهای مختلف در استانها میتوانند با برنامه ریزی از طرف شرکت مذکور ازهتلها و مهمانسراها ی جهانگردی  استفاده نمایند. برای مثال باخودرو شخصی برای یکنفر دویست هزارریال سه شب و چهارروز همراه با صبحانه و نهار وشام برای مشهد مقدس....باقطار از رشت و تهران به مشهد مقدس و همچنین هواپیما قیمت ها متفاوت میباشد .علاقمندان جهت اطلاعات بیشتر میتوانند به کانون بازنشستگان دانشگاه گیلان مراجعه فرمایند.. شایان ذکر است ثبت نام جهت در هرماه  مسافرت برای ماه آینده پیش بینی وانجام میپذیرد      .

کانون صنفی بازنشستگان دانشگاه گبلان